top of page
Αναζήτηση

Το Μεγάλο Πάντα και ο Μικρός Δράκος!!!



Το μεγάλο Πάντα και ο Μικρός Δράκος", του συγγραφέα και καλλιτέχνη, James Norbury, από τις εκδόσεις Διόπτρα.
Μια ιστορία για μικρούς και μεγάλους!!!

Δύο αγαπημένοι φίλοι, το Μεγάλο Πάντα και ο Μικρός Δράκος, ξεκινούν μαζί ένα ταξίδι μέσα από τις εποχές του χρόνου. Στον δρόμο τους, μέσα στη φύση, συχνά χάνονται και, καθώς δεν γνωρίζουν πού βρίσκονται, δεν γνωρίζουν πώς θα φτάσουν από το σημείο Α στο σημείο Β.


Μα αυτό δεν συμβαίνει σε όλους; Πολλές φορές βγαίνεις από την πορεία σου. Ή άλλες φορές αποφασίζεις να αλλάξεις δρόμο χωρίς να γνωρίζεις αν τελικά θα είναι και ο σωστός. Δεν υπάρχουν χάρτες για το ταξίδι σου. Μόνος σου πρέπει να ανακαλύψεις τον δικό σου δρόμο.


Και τότε όλα τα όμορφα θα αποκαλυφθούν μπροστά σου. Πράγματα που ίσως να μην είχες ανακαλύψει αν δεν είχες στρίψει «λάθος» και δεν είχες μπερδευτεί σε εκείνο το σταυροδρόμι.


Σε αυτό το ταξίδι έχεις την ευκαιρία να σκεφτείς τη ζωή και τι είναι τελικά αυτό που σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένο.


Όπως κάνουν και οι δύο φίλοι: Το Μεγάλο Πάντα και ο Μικρός Δράκος. Μαζί εξερευνούν τις σκέψεις και τα συναισθήματα, τις δυσκολίες και την ευτυχία που μας ενώνουν. Στη φύση μαθαίνουν να ζουν τη στιγμή, εξοικειώνονται με την αβεβαιότητα και βρίσκουν τη δύναμη να ξεπερνούν τα εμπόδια της ζωής μαζί.


* Η εικόνα σαφώς επηρεασμένη από το βιβλίο επικεντρώνει, στο μήνυμα, με μια μικρή παραλλαγή, επιμένοντας στη βασική ιδέα του βιβλίου.


* Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το βιβλίο και τον συγγραφέα στην ιστοσελίδα των Εκδόσεων Διόπτρα.


Για την ομάδα του Τhe Paint Poster Studio

Έρση Κουμπούρη

Δημοσιογράφος - Εικονογράφος





bottom of page