top of page
Αναζήτηση

"Το πρωινό γεύμα"


Στιγμιότυπο από την ταινία

«El Desayuno» ή αλλιώς «Το πρωινό γεύμα». Μια ταινία μικρού μήκους, διάρκειας, περίπου, 2 λεπτών, από την ανεξάρτητη ομάδα παραγωγής – Κολομβιανής προέλευσης – Mono Dorado Animation Studios. Μια ιστορία ενσυναίσθησης, με επίκεντρο τη συνεργασία και την αγάπη ανάμεσα στους ανθρώπους, που έλαβε χώρα το 2020 και αφορά στην πανδημική κρίση με τον Covid -19. Η δική μας ιστορία και η νέα καθημερινότητα την οποία καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας. Ένας φόρος τιμής στην αντιμετώπιση της νέας πραγματικότητας όπου, όταν, η ατομική ευθύνη γίνεται συλλογική μπορεί να επιφέρει ένα επιτυχές και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.


Το «El Desayuno, έχει λάβει την πρώτη θέση στην Εθνική Ραδιοτηλεόραση της Κολομβίας, που αποτελεί κρατικό φορέα της Κολομβίας και ελέγχεται από το Υπουργείο Τεχνολογιών Πληροφοριών και Επικοινωνιών ενώ, επίσης, έχει αποσπάσει το πρώτο βραβείο στον έκτο Διεθνές Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους στην Κίνα, στην κατηγορία των "Ειδικών Βραβείων", που αφορούν στην πανδημία του Covid -19.


Η ταινία, έχει αποσπάσει επίσης τη θετική ανταπόκριση του κοινού, το οποίο από την πρώτη εμφάνισή της στο διαδίκτυο, την ανέδειξε, με ένθερμες κριτικές και συνεχόμενες προβολές, σε παγκόσμια κλίμακα. Μέχρι αυτή τη στιγμή, που γράφονται αυτές οι γραμμές, η ταινία έχει προβληθεί 48.058 φορές στο You Tube και έχει αξιολογηθεί θετικά, από την ίδια πλατφόρμα, από 2,2 χιλιάδες ακόλουθους.


Να σημειώσουμε ότι, η ανεξάρτητη εταιρεία παραγωγής Mono Dorado Animation Studios, που δημιούργησε και επιμελήθηκε την ταινία, επικεντρώνεται στην ψυχαγωγία για παιδιά και εφήβους, δημιουργώντας ταινίες κινουμένων σχεδίων και οπτικοακουστικών μέσων που στοχεύουν στην ανάδειξη πλευρών της πραγματικότητας μέσα από την ψηφιακή τεχνολογία. Η Mono Dorado Animation Studios, απευθύνεται και στις ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού, που δεν έχουν άμεση πρόσβαση στις νέες τεχνολογίες, δημιουργώντας ειδικό περιεχόμενο κινουμένων φωτογραφιών και ψηφιακών απεικονίσεων.


Η ομάδα του The Paint Poster Studio, σας παρουσιάζει τη βραβευμένη ταινία μικρού μήκους που είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο και στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας παραγωγής υπογραμμίζοντας ότι οι άνθρωποι, ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες, όταν δρουν συλλογικά και οργανωμένα για έναν κοινό σκοπό, μπορούν να καταφέρουν πολλά περισσότερα.



Έρση Κουμπούρη

Δημοσιογράφος - εικονογράφος - ψηφιακή δημιουργός




*Το βίντεο και η φωτογραφία υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα











bottom of page